zondag 14 april 2013

Massage Candles BsaB

Ik maakte het doosje open en rook gelijk een heerlijke geur! Lees hier mijn review over de heerlijke Massage Candles van BsaB.

Eerst wat over BsaB. BsaB is sinds 2006 bezig met het ontwikkelen van de beste organische kaarsen. Het word allemaal met de hand gemaakt en er worden alleen maar natuurlijk ingredienten voor de kaarsen gebruikt.  BsaB Kaarsen zijn 100% duurzaam. Dit betekent dat BsaB alleen maar natuurlijke materialen gebruikt afkomstig van hernieuwbare bronnen. Het bedrijf doet ook haar best om haar natuurlijke producten en processen steeds weer te verbeteren. Ze zijn nu bijvoorbeeld bezig met een nieuwe fabriek in Thailand waar ze op 100% zonne-energie gaan werken. Daarnaast blijft BsaB zich inzetten om lokale werknemers te trainen met natuurlijke productietechnieken en te helpen om een beter bestaan te krijgen.

De kaarsen van BsaB zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Ze gebruiken daarom ook 100% sojawas. Sojawaskaarsen branden schoner en langer dan gewone kaarsen. De sojawas, bestaande uit sojabonen, is een jaarlijks vernieuwde grondstof die biologisch afbreekbaar, vrij van chemicaliën en milieuvriendelijk is. De was smelt bij lage temperaturen en is heerlijk zacht, daarom kan het ook als massageolie gebruikt worden wanneer de was warm is. De essentiële oliën en vitamine E vormt een goede combinatie voor een lekkere olie voor je huid. De unieke geuren van BsaB worden verkregen door het gebruik van 100% natuurlijke en zuivere essentiële oliën. Essentiële oliën zijn natuurlijke aromatische oliën die komen uit planten en kruiden en hierdoor vrij van chemische bestandsdelen.

Ik vond het super klinken dus was benieuwd naar de Massage Candles. In een doosje zitten 3 verschillende kaarsjes: Ik had Silence, Deep Summer en Velvet. Wanneer je deze olie van de kaarsjes wilt gebruiken moet je er wel even de tijd nemen. Het duurt ongeveer een uur om de kaars een beetje te laten smelten en 2 uur maximaal voor het beste resultaat. Wanneer de sojawas gesmolten is moet je het kaarsje uitblazen en een minuutje wachten. Daarna kan je het op je lichaam smeren als een soort massage olie. Het fijne aan deze olie is de warmte. Door het kaarsje is de olie aangenaam warm, wat erg fijn is voor je spieren. Wanneer je de olie op je huid aanbrengt word het een beetje hard zoals sojawas, maar het is toch nog makkelijk uit te smeren. De olie heeft een voedende werking voor je huid en voelt erg fijn aan. Na gebruik kan je de olie heel makkelijk afspoelen met water, en tada een heerlijk frisse huid! Je hoeft de kaars niet 1 een keer op te maken, maar je kunt hem ook later nog een keer gebruiken. De olie smelt wel beter wanneer je het in 1 keer volledig laat smelten en gebruikt. Er wordt door BsaB gezegd dat 1 kaarsje goed is voor een massage van je hele lichaam. Ik heb alleen mijn benen gedaan en had nog heel veel over, dus ik denk zeker dat 1 kaarsje goed is voor je hele lichaam!



 Ik vind het erg leuke kaarsen. Het idee van een kaars branden en dan de olie kunnen gebruiken voor je huid vind ik erg leuk en sfeervol. Het is bijvoorbeeld harstikke leuk om wanneer je in bad gaat een kaars te branden op de rand van het bad en wanneer je dan uit bad gaat je huid er mee te kunnen masseren! De kaarsen kosten €14,90 en dan heb je er 3. Je kunt ze hier online bestellen. Ik vind het super originele kaarsen met heerlijke geurtjes, dus zeker een aanrader! Liefs, Nynke



Geen opmerkingen:

Een reactie posten